VINYL

De vinyl collectie van Interfloor, Headlam (voorheen Lethem Vergeer) en Ambiant met mooie planken, uni's en plavuizenmotieven. Vinyl is verkrijgbaar op 400cm breed met diverse slijtlagen van 0.2mm tot 0.7mm voor huishoudelijk gebruik tot projectgebruik met of zonder een voelbare structuur.PVC

De PVC vinylstroken zijn in opmars. Er komen steeds meer nieuwe collectie bij. Te verkrijgen in planken, tegels en visgraat motieven. PVC vinylstroken zijn te verkrijgen in lijm of in click. Voor de lijmversie en de click PVC vinylstroken is wel van belang dat de ondervloer glad is. Wij kunnen het egaliseren van de vloer verzorgen. Zelfs een nieuwbouwvloer zou geegaliseerd moeten worden om zo ook de kleine oneffenheiden weg te werken. Er zijn bij ons zowel de lijm als de click PVC vinylstroken aanwezig. Laat u adviseren bij de aankoop van de juiste vloer. Bij ons vind u PVC vinylstroken van Quickstep, Ambiant en Montinique met diverse toplagen. Ook zijn er van Ambiant en Interfloor naadloos PVC op 400cm breed te verkrijgen.

PVC EN VINYL OP VLOERVERWARMING

Een PVC of vinyl vloer kan prima op een vloerverwarming geplaatst worden. Echter dienen de volgende spelregels in acht worden genomen. Bij een nieuwbouwwoning is vanaf de bouw de vloerwarming geplaatst conform de bouwvoorschriften. Na de oplevering dient u het opstartprotocol van de leverancier op te volgen en dat de installatie 48 uur uit staat alvorens wij uw PVC of vinyl vloer komen leggen. De oppervlaktetemperatuur mag niet boven de 27 graden komen. Nadat de vloer geplaatst is het opstartprotocol van de leverancier weer opvolgen waarbij de maximale instroomtemperatuur niet boven de 38 graden uitkomt. Wij als installateur van de vloeren gaan ervan uit dat het stookadvies van de leverancier opgevolgd wordt daar wij dit niet kunnen controleren. Garanties kunnen dan ook niet worden gegeven als blijkt dat de instroomtemparatuur en/of de oppervlaktetemparatuur van respectievelijke maximaal 38 en 27 graden worden overschreden.


Bij het laten infrezen van een vloerverwarming in een bestaande vloer houd u rekening dat buizen tenminste 3 cm onder het oppervlakte van de dekvloer ligt. Ook het hier geldt dat het opstartprotocol van de leverancier gevolgd moet worden en dat de oppervlaktetemperatuur niet boven de 27 graden mag komen. Verder is het van belang dat de installateur de geulen goed dicht smeert en gelijk met de dekvloer maakt. Ook hier geldt dat de maximale instroomtempartuur en/of de oppervlakte temperatuur niet boven respectievelijk de 38 en 27 graden uitkomt. Daar wij geen controle hebben over het gebruik van de vloerverwarming kunnen garanties op de vloer komen te vervallen.


Volg ons ook op volg ons op twittervolg ons op facebook

mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave en laat u zich verrassen door onze lage prijzen


reserveren voor later zonder aanbetaling, zelfs voor de aanbiedingen, is geen probleem

Klik hier voor emailadres

© www.vanrooijenwonen.nl 2023