EIKEN HOUTEN VLOEREN AKTIE
NERGENS VOORDELIGER

Prachtige houten vloeren zijn de sfeermakers in uw huis. Bij ons vindt u lamelparket met eiken toplagen in plankbreedtes van 16cm tot zelfs 30 cm. De houten vloeren zijn geolied en hebben diverse afwerkingen zoals gerookt, handgeschraapt, geborsteld, handgesneden of verouderd. Wilt u een vloer met nauwelijks knoesten en kleurschakeringen dan is een natuur of selectvloer een goede keuze. Een rustieke houten vloer is een levendige houten vloer met hier en daar wat knoesten. Ook zijn er extra rustieke houten vloeren met meerdere en grotere knoesten, gestopte scheuren en meer kleurschakeringen. U vindt bij ons prachtige houten vloeren in de Legends, College, Olympic, Germania, Gallici, Universal, Castle, Pacific visgraat, Farm en Country Collectie.

NIEUW IN ONZE HOUTCOLLECTIE

Deze prachtige extra rustieke doorleefde geoliede houten vloeren zijn handmatig bewerkt waardoor ze de uitstraling hebben van een oude boerderijvloer die al minstens 50 jaar ligt. Verder hebben deze vloeren aan 4 zijde een v groef en zijn 19cm breed en 186cm lang.

Dit is zomaar een greep uit ons uitgebreide collectie houten vloeren. Kom eens vrijblijvend langs om onze collectie houten vloeren te bekijken. Nergens goedkoper en wij zijn prijsgarant*. Reserveren voor later, ook voor aanbiedingen, is geen probleem. Voor het stofferen van houten vloeren is het niet noodzakelijk dat alle meubels verwijderd zijn uit de ruimte. Wij kunnen u ook helpen deze te verzetten en het verwijderen en afvoeren van oude vloerbedekking kunnen wij ook voor regelen. Alles is bespreekbaar.
*bij dezelfde voorwaarden

Houdt u bij de berekening van het aantal pakken rekening met 5% tot 10% zaagverlies. Pakken die dicht zijn kunnen retour gebracht worden binnen 30 dagen na aankoop. Heeft u geen vervoer is het ook mogelijk de houten vloer thuis bezorgd te krijgen. Vraag naar de voorwaarden.

Ook accessoires zoals diverse ondervloeren en deklijsten kunt u bij ons bestellen. Wij kunnen u deze gelijktijdig met de houten vloer leveren. Speciale ondervloeren zijn er voor (koop)appartementen waarvoor een TNO/TUV geteste 10db geluidsreducerende ondervloer nodig is en ondervloeren voor vloerverwarming/verkoeling of voor egalisatie. Voor de houten vloeren zijn er houten deklijsten te verkrijgen. Tevens zijn er ook overzetplinten die men dmv rachels bevestigd aan de muur en waarbij er bijpassende binnen- en buitenhoeken en eindstukken te verkrijgen zijn. Wilt u iets aparts dan zijn er ook hoge mdf plinten te verkrijgen in diverse hoogtes en uitvoeringen.

VAN ROOIJEN WONEN ONTZORGT

Van Rooijen Wonen ontzorgt. Ziet u op tegen het leeg halen van de kamers. Wij kunnen u helpen met het verwijderen en afvoeren van oude vloerbedekking of met het verzetten van uw meubels. Bij leggen van houten vloeren is het niet noodzakelijk dat de ruimte geheel leeg is. Eettafel, salontafel, bankstel en uitgeruimde kasten kunnen wij voor u verplaatsen. Deze kunnen gewoon blijven staan bij het leggen van houten vloeren.VRAAG NU UW GRATIS DREAMBOX VAN LAMETT AANLamett heeft een uitgebreide collectie in sfeervolle houten vloeren. Kijk eens via onderstaande button op de site van Lamett. Bekijk de vloeren en vraag uw stalen aan welke gratis thuis bij u worden bezorgd. Wij hebben in de winkel de stalen van de Farm en Country. Tevens ook de Lamett laminaatcollectie Vintage Design Floor.

Volg ons ook op volg ons op twittervolg ons op facebook

mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave en laat u zich verrassen door onze lage prijzen.

reserveren voor later zonder aanbetaling, zelfs voor de aanbiedingen, is geen probleem

Klik hier voor emailadres


© www.vanrooijenwonen.nl 2018

© www.mijn-eigen-website.nl (design)