EIKEN HOUTEN VLOEREN AKTIE
NERGENS VOORDELIGER

Houten vloeren zijn de sfeermakers in uw huis. Bij ons vindt u lamelparket met eiken toplagen in diverse plankbreedtes tot zelfs 26cm breed. De houten vloeren zijn geolied en hebben diverse afwerkingen zoals gerookt, handgeschraapt, geborsteld, handgesneden of verouderd. Wilt u een vloer met nauwelijks knoesten dan is een natuur of selectvloer een goede keuze. Een rustieke houten vloer is een levendige houten vloer met knoesten. Ook zijn er extra rustieke houten vloeren met meerdere en grotere knoesten, gestopte scheuren en meer kleurschakeringen. U vindt bij ons prachtige houten vloeren in diverse plankbreedtes en lengtes, maar ook in visgraat bij Van Rooijen Wonen in de houtcollecties van Gramercy Park, Van Nuys, Beverly Hills, Brentwood, South Park, Venice, Chrestwood Hills, Bel Air, Firenze, Ravenna en Sienna. U bent van harte welkom om de nieuwe houten vloeren te bekijken.

Geen enkele houten vloer is hetzelfde doordat elke houten plank zijn eigen tekening en kleurnuance heeft. Dit geeft hout zoveel charme. Door het gebruik kunnen er vlekken, deuken en krassen ontstaan waaraan je kunt zien dat er geleefd wordt. Een houten vloer ontwikkelt na verloop van tijd als het ware zijn eigen karakter. Wij hebben in onze collectie lamelparketvloeren die zijn opgebouwd in lagen waarbij de bovenste laag eiken is. Ook lamelparket vloeren kunnen gaan 'werken' door de luchtvochtigheid in huis. Hier kunnen kiertjes en barstjes ontstaan. Daar wij gebruik maken van lamelparket wat opgebouwd is uit lagen wordt dit 'werken' van de vloer tot een minimum beperkt. Ook is lamelparket uitermate geschikt voor op een vloerverwarming te plaatsen mits er een juiste ondervloer gebruikt wordt.

NIEUW IN ONZE HOUTCOLLECTIE

                  Mooie houten visgraat lamelparket vloeren in rustiek blank, wit of wit gerookt en naturel of naturel gerookt geolied

Dit is zomaar een greep uit ons uitgebreide collectie houten vloeren. Kom eens vrijblijvend langs om onze collectie houten vloeren te bekijken. Nergens goedkoper en wij zijn prijsgarant*. Reserveren voor later, ook voor aanbiedingen, is geen probleem. Voor het stofferen van houten vloeren is het niet noodzakelijk dat alle meubels verwijderd zijn uit de ruimte. Wij kunnen u ook helpen deze te verzetten en het verwijderen en afvoeren van oude vloerbedekking kunnen wij ook voor regelen. Alles is bespreekbaar.
*bij dezelfde voorwaarden

Houdt u bij de berekening van het aantal pakken rekening met 5% tot 10% zaagverlies. Pakken die dicht zijn kunnen retour gebracht worden binnen 30 dagen na aankoop. Heeft u geen vervoer is het ook mogelijk de houten vloer thuis bezorgd te krijgen. Vraag naar de voorwaarden.

ONDERHOUD VAN UW HOUTEN VLOER

Voor het onderhoud van uw vloer hebben wij een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen van Woca speciaal voor uw vloer op voorraad. Onderhoud is zo veel mogelijk stofzuigen met een speciale parketborstel. Daarbij regelmatig de houten vloer dweilen met de onderhoudszeep van Woca. Voor het opfrissen van de vloer kunt u de Woca Intensiefreiniger gebruiken en daarna de vloer in de Woca onderhoudsolie zetten. En vervolgens weer regelmatig met onderhoudszeep dweilen. Zo stelt u het groot onderhoud (schuren en opnieuw behandelen) uit.


Ook accessoires zoals diverse ondervloeren en afwerklijsten of MDF plint kunt u bij ons bestellen. Wij kunnen u deze gelijktijdig met de houten vloer leveren. Speciale ondervloeren zijn er voor (koop)appartementen waarvoor een TNO/TUV geteste 10db geluidsreducerende ondervloer nodig is en ondervloeren voor vloerverwarming/verkoeling of voor egalisatie. Voor de houten vloeren zijn er houten fineer deklijsten te verkrijgen. Tevens zijn er ook overzetplinten die men dmv rachels bevestigd aan de muur en waarbij er bijpassende binnen- en buitenhoeken en eindstukken te verkrijgen zijn. Wilt u iets aparts dan zijn er ook hoge MDF plinten te verkrijgen in diverse hoogtes, uitvoeringen en kleuren.

VAN ROOIJEN WONEN ONTZORGT

Ziet u op tegen het leeg halen van de kamers. Wij kunnen u helpen met het verwijderen en afvoeren van oude vloerbedekking of met het verzetten van uw meubels. Bij leggen van houten vloeren is het niet noodzakelijk dat de ruimte geheel leeg is. Eettafel, salontafel, bankstel en uitgeruimde kasten kunnen wij voor u verplaatsen. Deze kunnen gewoon blijven staan bij het leggen van houten vloeren.Volg ons ook op volg ons op twittervolg ons op facebook

Mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave en laat u zich verrassen door onze lage prijzen.

Reserveren voor later zonder aanbetaling, zelfs voor de aanbiedingen, is geen probleem

Klik hier voor emailadres


© www.vanrooijenwonen.nl 2022

© www.mijn-eigen-website.nl (design)