EIKEN HOUTEN VLOEREN AKTIE
NERGENS VOORDELIGER

Houten vloeren zijn de sfeermakers in uw huis. Bij ons vindt u lamelparket met eiken toplagen in diverse plankbreedtes tot zelfs 26cm breed. De houten vloeren zijn geolied en hebben diverse afwerkingen zoals gerookt, handgeschraapt, geborsteld, handgesneden of verouderd. Wilt u een vloer met nauwelijks knoesten dan is een natuur of selectvloer een goede keuze. Een rustieke houten vloer is een levendige houten vloer met knoesten. Ook zijn er extra rustieke houten vloeren met meerdere en grotere knoesten, gestopte scheuren en meer kleurschakeringen. U vindt bij ons prachtige houten vloeren in diverse plankbreedtes en lengtes, maar ook in visgraat bij Van Rooijen Wonen in de houtcollecties van Gramercy Park, Van Nuys, Beverly Hills, Brentwood, South Park, Venice, Chrestwood Hills, Bel Air, Firenze, Ravenna en Sienna. U bent van harte welkom om de nieuwe houten vloeren te bekijken.

Geen enkele houten vloer is hetzelfde doordat elke houten plank zijn eigen tekening en kleurnuance heeft. Dit geeft hout zoveel charme. Door het gebruik kunnen er vlekken, deuken en krassen ontstaan waaraan je kunt zien dat er geleefd wordt. Een houten vloer ontwikkelt na verloop van tijd als het ware zijn eigen karakter. Wij hebben in onze collectie lamelparketvloeren die zijn opgebouwd in lagen waarbij de bovenste laag eiken is. Ook lamelparket vloeren kunnen gaan 'werken' door de niet correcte luchtvochtigheid in huis. Hier kunnen kiertjes en barstjes ontstaan. Daar wij gebruik maken van lamelparket wat opgebouwd is uit lagen wordt dit 'werken' van de vloer tot een minimum beperkt. Ook is lamelparket uitermate geschikt voor op een vloerverwarming te plaatsen mits er een juiste ondervloer gebruikt wordt.

NIEUW IN ONZE HOUTCOLLECTIE

                  Mooie houten visgraat lamelparket vloeren in rustiek blank, wit of wit gerookt en naturel of naturel gerookt geolied

Dit is zomaar een greep uit ons uitgebreide collectie houten vloeren. Kom eens vrijblijvend langs om onze collectie houten vloeren te bekijken. Nergens goedkoper en wij zijn prijsgarant*. Reserveren voor later, ook voor aanbiedingen, is geen probleem. Voor het stofferen van houten vloeren is het niet noodzakelijk dat alle meubels verwijderd zijn uit de ruimte. Wij kunnen u ook helpen deze te verzetten en het verwijderen en afvoeren van oude vloerbedekking kunnen wij ook voor regelen. Alles is bespreekbaar.
*bij dezelfde voorwaarden

Houdt u bij de berekening van het aantal pakken rekening met 5% tot 10% zaagverlies. Pakken die dicht zijn kunnen retour gebracht worden binnen 30 dagen na aankoop. Heeft u geen vervoer is het ook mogelijk de houten vloer thuis bezorgd te krijgen. Vraag naar de voorwaarden.

ONDERHOUD VAN UW HOUTEN VLOER

Wij adviseren voor het behoud van uw houten vloer bij de voordeur een royale inloopmat te plaatsen voor de eerste inloop van vuil en vocht op te vangen. Voor het onderhoud van uw vloer hebben wij een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen speciaal voor uw vloer met (hardwax)olie op voorraad. Onderhoud is zo veel mogelijk stofzuigen met een speciale parketborstel. Daarbij regelmatig de houten vloer dweilen met een geschikte dweil en de onderhoudszeep die behoort bij de olie die als basis olie is aangebracht. Zo stelt u het groot onderhoud (schuren en opnieuw behandelen) uit. Gebrekkig (geen) onderhoud zorgt voor onnodige slijtage en uitdroging van uw houten vloer. De vloer wordt dan extra kwetsbaar voor vlekken, scheurtjes ed.


Ook accessoires zoals diverse ondervloeren en afwerklijsten of MDF plint kunt u bij ons bestellen. Wij kunnen u deze gelijktijdig met de houten vloer leveren. Speciale ondervloeren zijn er voor (koop)appartementen waarvoor een TNO/TUV of NSG geteste 10db geluidsreducerende ondervloer nodig is en ondervloeren voor vloerverwarming/verkoeling of voor egalisatie. Voor de houten vloeren zijn er houten fineer deklijsten te verkrijgen. Wilt u iets aparts dan zijn er ook hoge MDF plinten te verkrijgen in diverse hoogtes, uitvoeringen en Ral kleuren.

HOUTEN VLOER EN VLOERVERWARMING

Een houten vloer kan prima op een vloerverwarming geplaatst worden. Echter dienen de volgende spelregels in acht worden genomen. Bij een nieuwbouwwoning is vanaf de bouw de vloerwarming geplaatst conform de bouwvoorschriften. Na de oplevering dient u het opstartprotocol van de leverancier op te volgen en dat de installatie 48 uur uit staat alvorens wij uw houten vloer komen leggen. De oppervlaktetemperatuur mag niet boven de 27 graden komen. Nadat de vloer geplaatst is het opstartprotocol van de leverancier weer opvolgen waarbij de maximale instroomtemperatuur niet boven de 38 graden uitkomt. Wij als installateur van de vloeren gaan ervan uit dat het stookadvies van de leverancier opgevolgd wordt daar wij dit niet kunnen controleren. Garanties kunnen dan ook niet worden gegeven als blijkt dat de instroomtemparatuur en/of de oppervlaktetemparatuur van maximaal respectievelijke 38 en 27 graden worden overschreden .


Bij het laten infrezen van een vloerverwarming in een bestaande vloer houd u rekening dat buizen tenminste 3 cm onder het oppervlakte van de dekvloer ligt. Ook het hier geldt dat het opstartprotocol van de leverancier gevolgd moet worden en dat de oppervlaktetemperatuur niet boven de 27 graden mag komen. Verder is het van belang dat de installateur de geulen goed dicht smeert en gelijk met de dekvloer maakt. Ook hier geldt dat de maximale instroomtempartuur en/of de oppervlakte temperatuur niet boven respectievelijk de 38 en 27 graden uitkomt. Daar wij geen controle hebben over het gebruik van de vloerverwarming kunnen garanties op de vloer komen te vervallen.

VAN ROOIJEN WONEN ONTZORGT

Ziet u op tegen het leeg halen van de kamers. Wij kunnen u helpen met het verwijderen en afvoeren van oude vloerbedekking of met het verzetten van uw meubels. Bij leggen van houten vloeren is het niet noodzakelijk dat de ruimte geheel leeg is. Eettafel, salontafel, bankstel en uitgeruimde kasten kunnen wij voor u verplaatsen. Deze kunnen gewoon blijven staan bij het leggen van houten vloeren.Volg ons ook op volg ons op twittervolg ons op facebook

Mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave en laat u zich verrassen door onze lage prijzen.

Reserveren voor later zonder aanbetaling, zelfs voor de aanbiedingen, is geen probleem

Klik hier voor emailadres


© www.vanrooijenwonen.nl 2023

© www.mijn-eigen-website.nl (design)