LAMINAATVLOEREN

Van Rooijen Wonen is dealer van alle bekende laminaat merken. Wij zijn prijsgarant* en heeft u reeds een offerte mail ons uw offerte en laat u dan verrassen door onze lage prijzen. Reserveren voor later, ook voor de aanbiedingen, is geen probleem. Heeft u iets gezien dan kunnen wij vrijblijvend bij u langs komen met de staal om een passende offerte voor u te maken. Van Rooijen Wonen ontzorgt. Ziet u op tegen het leeg halen van de kamers. Wij kunnen u helpen met het verwijderen en afvoeren van oude vloerbedekking of met het verzetten van uw meubels. Voor het leggen van het laminaat is het niet noodzakelijk dat de gehele kamer leeg is. Eettafels, salontafels, bankstellen en uitgeruimde kasten kunnen door ons worden verplaatst. Deze kunnen gewoon blijven staan in de kamer tijdens het leggen van de laminaatvloer. Alles is bespreekbaar.

*bij dezelfde voorwaarden

LAMINAAT NU IN EXTRA WATERBESTENDIG TE VERKRIJGEN

Vele laminaatvloeren zijn extra waterbestendig gemaakt door het toevoegen van een hydroseal. Volgens de opgave van de fabrikant zijn deze vloeren van 4 uur tot maar liefst 100 uur waterbestendig. Deze vloeren zijn nu te verkrijgen vanaf 39.95pm2 inclusief het legloon, standaard ondervloer alufoam en plakplinten dus geheel compleet!!!

UW VLOEREN NERGENS VOORDELIGER

Zomaar een greep uit onze uitgebreide laminaatcollectie. Nu ook verkrijgbaar extra waterbestendige laminaatvloeren van Quickstep Impressive/Signature/Majestic en Berryalloc Ocean hydro+ . Wij zijn dealer van Quickstep, Vitality by Balterio, Meister, Berry/Alloc (voorheen Berryfloor), Lamett, Krono Original, kronotex, Ambiant, Maison en Hoomline. U heeft al een laminaatvloer vanaf 29,95pm2 inclusief standaard ondervloer, plakplinten en legloon. Dus geheel compleet!!

Nu van Meister in de collectie prachtige laminaat vloeren in visgraat motief. Deze zijn te verkrijgen in 4 decoren inclusief legloon, plakplint en standaard ondervloer NU 72,95pm2. Eventuele speciale ondervloeren voor egalisatie/vloerverwarming/vloerkoeling/10db geluidsreducerend zijn extra. Net als de hoge MDF plinten in diverse modellen/hoogtes en ralkleuren

Houdt u bij de berekening van het aantal pakken rekening met 5% tot 10% zaagverlies. Pakken die dicht zijn kunnen retour gebracht worden binnen 30 dagen na aankoop. Heeft u geen vervoer is het ook mogelijk het laminaat of de houten vloer thuis bezorgd te krijgen. Vraag naar de voorwaarden.

Ook accessoires zoals diverse ondervloeren en afwerkplinten kunt u bij ons bestellen. Wij kunnen u deze gelijktijdig met het laminaat leveren. Speciale ondervloeren zijn er voor (koop)appartementen waarvoor een TNO geteste 10db geluidsreducerende ondervloeren nodig zijn en ondervloeren voor vloerverwarming of voor egalisatie. Voor het laminaat zijn er bijpassende plakplinten te verkrijgen in het decor van de vloer. Tevens zijn er ook overzetplinten die men dmv rachels bevestigd aan de muur en waarbij er bijpassende binnen- en buitenhoeken en eindstukken te verkrijgen zijn. Wilt u iets apart dan zijn er ook hoge mdf plinten te verkrijgen in diverse hoogtes en uitvoeringen.

ONDERHOUD VAN UW LAMINAATVLOER

Zoveel mogelijk stofzuigen met een goede parketborstel. Doe krasviltjes onder stoelen, tafels en kijk ze regelmatig na. Dweilen zo droog mogelijk met water zonder allerlei schoonmaakmiddelen zoals allesreingers, afwasmiddelen, groene zeep ed. Hier blijven schoonmaakresten op de vloer achter waar vuil in kan gaan plakken. Verder kan men de vloer reinigen met een laminaatreiniger zoals Quickstep clean welke wij in voorraad hebben in de winkel. Of een scheutje schoonmaakazijn wat ook ontvettend is.


Kijkt u vooral eens op onze aanbiedingen pagina en laat u verrassen door onze lage prijzen. Of kom eens vrijblijvend langs om onze uitgebreide collectie van houten vloeren, laminaat, vloerbedekking, vinyl, PVC en raamdecoratie te bekijken.


Volg ons ook op volg ons op twittervolg ons op facebook

mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave en laat u zich verrassen door onze lage prijzen


reserveren voor later zonder aanbetaling, zelfs voor de aanbiedingen, is geen probleem

Klik hier voor emailadres


<
© www.vanrooijenwonen.nl 2023

© www.mijn-eigen-website.nl (design)