LAMINAATVLOEREN

Van Rooijen Wonen is dealer van alle bekende laminaat merken. Wij zijn prijsgarant* en heeft u reeds een offerte mail ons uw offerte en laat u dan verrassen door onze lage prijzen. Reserveren voor later, ook voor de aanbiedingen, is geen probleem. Heeft u iets gezien dan kunnen wij vrijblijvend bij u langs komen met de staal om een passende offerte voor u te maken. Van Rooijen Wonen ontzorgt. Ziet u op tegen het leeg halen van de kamers. Wij kunnen u helpen met het verwijderen en afvoeren van oude vloerbedekking of met het verzetten van uw meubels. Voor het leggen van het laminaat is het niet noodzakelijk dat de gehele kamer leeg is. Eettafels, salontafels, bankstellen en uitgeruimde kasten kunnen door ons worden verplaatst.Deze kunnen gewoon blijven staan in de kamer tijdens het leggen van de laminaatvloer. Alles is bespreekbaar.

*bij dezelfde voorwaarden

DE TREND IN LAMINAAT LANGE EN BREDE PLANKEN

UW VLOEREN NERGENS VOORDELIGER

Zomaar een greep uit onze uitgebreide laminaatcollectie. Wij zijn dealer van Quickstep, Vitality by Balterio, Meister, Berry/Alloc (voorheen Berryfloor), Lamett, Krono Original, Ambiant, Maison en Hoomline. U heeft al een laminaatvloer vanaf 25,95pm2 inclusief standaard ondervloer, plakplinten en legloon. Dus geheel compleet!!Houdt u bij de berekening van het aantal pakken rekening met 5% tot 10% zaagverlies. Pakken die dicht zijn kunnen retour gebracht worden binnen 30 dagen na aankoop. Heeft u geen vervoer is het ook mogelijk het laminaat of de houten vloer thuis bezorgd te krijgen. Vraag naar de voorwaarden.

Ook accessoires zoals diverse ondervloeren en afwerkplinten kunt u bij ons bestellen. Wij kunnen u deze gelijktijdig met het laminaat leveren. Speciale ondervloeren zijn er voor (koop)appartementen waarvoor een TNO geteste 10db geluidsreducerende ondervloeren nodig zijn en ondervloeren voor vloerverwarming of voor egalisatie. Voor het laminaat zijn er bijpassende plakplinten te verkrijgen in het decor van de vloer. Tevens zijn er ook overzetplinten die men dmv rachels bevestigd aan de muur en waarbij er bijpassende binnen- en buitenhoeken en eindstukken te verkrijgen zijn. Wilt u iets apart dan zijn er ook hoge mdf plinten te verkrijgen in diverse hoogtes en uitvoeringen.

UW VLOEREN NERGENS VOORDELIGER

Kijkt u vooral eens op onze aanbiedingen pagina en laat u verrassen door onze lage prijzen. Of kom eens vrijblijvend langs om onze uitgebreide collectie van houten vloeren, laminaat, vloerbedekking, vinyl, PVC en raamdecoratie te bekijken.


Volg ons ook op volg ons op twittervolg ons op facebook

mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave en laat u zich verrassen door onze lage prijzen


reserveren voor later zonder aanbetaling, zelfs voor de aanbiedingen, is geen probleem

Klik hier voor emailadres

VRAAG NU GRATIS UW STALEN VAN LAMETT AAN

U kunt nu een Dreambox bestellen met stalen van Lamett. Lamett heeft een uitgebreide zeer authentieke laminaatcollectie onder de naam Vintage Design Floor die nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden is. De laminaatplanken zijn maar liefst 12mm dik en in vele decoren te verkrijgen. Bij ons vindt u de Lamett laminaatcollectie Vintage Design Floor en tevens de Lamett houten vloeren van de Farm en Country. Vraag de gratis stalen via onderstaande button aan en laat u verrassen.
<
© www.vanrooijenwonen.nl 2021

© www.mijn-eigen-website.nl (design)